Praat mee over Winkelsteeg, bekijk vanaf vandaag de film

Van onze redactie
29 september 2022

Winkelsteeg verandert naar een gezonde, levendige plek om te wonen en werken, klaar voor de toekomst. Het wordt een gebied dat steeds in beweging is. Waar meer gewerkt wordt, meer gewoond en waar meer ruimte is voor ontmoeting en ontspanning. Een levendig gebied, centraal in de stad, dat klaar is voor de toekomst!

Wat gaat er gebeuren?

Op en rondom Winkelsteeg spelen de komende jaren veel verschillende ontwikkelingen. Voor al deze plannen geldt dat ze in de loop van tijd verder worden uitgewerkt. Dat doen we samen met bewoners, ondernemers, corporaties, zorg- en welzijnspartijen en andere belanghebbenden. Zoals we ook al eerder hebben gesproken over de vormgeving van de koers van de Winkelsteeg met belanghebbenden. Een koers die we nu stap voor stap verder uitwerken. Om dit mogelijk te maken is onder andere een nieuw bestemmingsplan voor Winkelsteeg-Noord nodig.  

Iedereen op de hoogte 

Om u zo goed mogelijk te informeren hebben we een film gemaakt waarin we duidelijkheid geven over de plannen en ontwikkelingen in Winkelsteeg. U kunt de film vanaf 29 september bekijken op winkelsteeg.nijmegen.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de vervolgstappen. 

Kom naar een inloopbijeenkomst op 4 of 6 oktober 

Tussen 16.00 en 20.00 uur in Brasserie Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 6534 AD Nijmegen. Hier kunt u terecht bij onze deskundigen over de thema’s:

  • Ondernemen en werken in Winkelsteeg
  • Wonen in Winkelsteeg
  • Bereikbaarheid/mobiliteit
  • Groen, water en ecologie

Wilt u reageren op de plannen? Stuur een mail vóór 10 oktober naar winkelsteeg@nijmegen.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen