Bruna Dukenburg is dé winkel voor iedereen!

Van onze redactie
28 september 2022

“Met ons ruime assortiment aan tijdschriften, spellen, kantoorartikelen, wenskaarten en natuurlijk boeken, hebben we veel te bieden”, vertelt winkelmanager Denise Louwers.

“Het afgelopen half jaar zijn we veel bezig geweest met het uitbreiden van onze boeken. Zo hebben we nu een hele tafel vol met engelstalige boeken. We houden deze up to date en er komen wekelijks nieuwe titels bij. Hebben we je boek niet op voorraad? Dan is deze makkelijk te bestellen bij ons in de winkel of op onze website."

"Ook hebben we het concept: ‘Blinddate met een boek’. Dit zijn boeken waarvan de klant niet kan zien om welke titel het gaat. Het is dus (op het genre en een paar steekwoorden na) een verrassing wat u koopt. De reacties zijn erg positief!”, vervolgt Denise enthousiast. “Het assortiment van onze kantoorartikelen is op dit moment ook aan het veranderen. Dit komt, omdat de nieuwe agenda’s, kalenders en natuurlijk scheurkalenders van 2023 weer binnen zijn!

U kent onze winkel wellicht al van de verschillende servicebalies. Wij zijn namelijk een PostNL-punt en wij verlenen hulp bij het ING digitaal servicepunt.

Wist u trouwens al dat u in onze winkel mee kan spelen met verschillende loterijen?!

Al met al zijn wij een uitgebreide winkel met leuke en wisselende aanbiedingen. Ons personeel staat graag voor u klaar om u te helpen en adviseren”, Laat Denise tot slot weten.

Volg Bruna Dukenburg op Instagram; Brunanijmegendukenburg

Meer info over het bestellen van boeken; www.bruna.nl


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen