In het nieuwe seizoen weer optimaal fietsen met je racefiets, gravelbike of mountainbike!

Van onze redactie
25 september 2022

FIJN-fietsen aan de Groesbeekseweg in Nijmegen gaat voor optimaal fietsplezier voor iedere doelgroep. De sportfietsen van huidige (en nieuwe klanten) kunnen vanaf nu aangemeld worden voor de winterbeurt. Bij deze winterbeurt heb je als klant de keuze uit regulier onderhoud aan je sportfiets of een extreem grondige onderhoudsbeurt.

Gepland regulier onderhoud
Bij het geplande reguliere onderhoud aan je sportfiets bepaal je samen met de fietsadviseurs welke werkzaamheden er wel en niet uitgevoerd gaan worden. Op basis van de afspraken gaan de vakmensen aan de slag om jouw sportfiets weer in optimale conditie te brengen. Zo kan er gekozen worden om de ketting en tandwielen te laten demonteren, reinigen, conditioneren en uiteraard terug te laten plaatsen. Remmen worden geoptimaliseerd en uiteraard wordt de fiets gepoetst weer afgeleverd.

Extreem grondige onderhoudsbeurt
Bij deze onderhoudsbeurt gaan de vakmensen echt extreem te werk. De gehele fiets wordt volledig gedemonteerd. Alle onderdelen worden afzonderlijk gereinigd. Standaard worden de lagers van het voorwiel, achterwiel en het balhoofd vervangen. De trapas wordt gedemonteerd en indien nodig vervangen. Ketting en tandwielen worden, in overleg, professioneel gereinigd of vervangen.
De arbeidskosten liggen hierbij vast zodat je op dat vlak niet voor verrassingen komt te staan.

Eigenaar Roy Fijn zegt hierover “Gepland groot onderhoud maakt dat je als gebruiker weer optimaal kunt genieten van je sportfiets. Héél trots ben ik op mijn zoon Robin die zijn voorliefde voor sportfietsen tijdens een stage bij Cycling Center 53-11 (Zaltbommel / Bruchem) heeft weten te professionaliseren. Hij is helemaal klaar om zijn kennis optimaal in te zetten voor onze klanten.
Ook willen wij via deze weg klanten bedanken die de weg naar onze zaak al hebben weten te vinden. Heel fijn dat onze  service, dienstverlening en vakmanschap gewaardeerd worden.”

Wilt u ook kennismaken met FIJN-fietsen, kom dan langs op de Groesbeekseweg 161 in Nijmegen. Voor het juiste advies wordt graag tijd vrijgemaakt, een afspraak plannen heeft de voorkeur.


Dit bericht delen:

Advertenties