Mik Nilesh en Adrum brengen nieuwe single “Overbodig” uit!

Kunst en cultuur
Van onze redactie
23 september 2022

Mik Nillissen is 16 jaar, komt uit Beuningen en is geïnspireerd door Ronnie Flex en andere artiesten van het New Wave-project.”Ik ben begonnen met het schrijven van teksten (voornamelijk tijdens Corona) en nadat ik in contact kwam met de Nijmeegse stichting Beatwise werd ik begeleid om uitvoerend muzikant te worden. Zo kwam ik bij Adrum die in Wijchen zijn eigen studio heeft. 

Adrum heeft me geleerd mijn stem beter te gebruiken. Ook de melodielijnen snap ik nu beter. Tevens ben ik van alleen rappen naar zingen in harmonie gegaan. Mijn muziek is daardoor dynamischer geworden.”

Zo kwam er een moment dat Mik en Adrum besloten om samen een single te maken. De 20-jarige Adrum vertelt: “Op vakantie op Mallorca zijn we elkaar tegengekomen en onze samenwerking gestart. De nieuwe single hebben we in één dag geproduceerd.” Het nummer gaat over verliefd en overbodig zijn en over het gemis van een geliefde.

Nu zijn er al veel positieve reacties vertellen de jonge artiesten. “Met deze single willen we ook laten zien dat we niet naar de steden hoeven te vluchten om gehoord te worden.”

Luistert hier naar “Overbodig”  

Fotograaf Sven Hermans


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen