Wegen NEC en technisch directeur Ted van Leeuwen scheiden

NEC
Van onze redactie
22 september 2022

Technisch directeur Ted van Leeuwen vertrekt bij NEC Eind april diende Van Leeuwen zijn ontslag al in bij de Raad van Commissarissen, die hierna verzocht de zomerse transferperiode te overbruggen.

Ted van Leeuwen: “N.E.C. is niet meer te vergelijken met de club van anderhalf jaar geleden. Met de hulp van iedereen is er veel ten goede gekeerd. Niet alleen is N.E.C. gepromoveerd, maar de hele organisatie is op Eredivisieniveau gebracht. Qua faciliteiten en qua denken. Deze resultaten zijn de consequenties van faciliteren. Dat is het fundament van alles. Nieuwe kleedkamers, nieuwe gym, met de tong bijgelikte velden. Daarmee is er elan in de club gekomen, een nieuw geloof, een positieve dynamiek. Na jaren in de duisternis te hebben doorgebracht, schijnt weer een mooi licht op de club. Iedereen is enthousiast: N.E.C. doet er weer toe.”
 
“Alle gestelde doelen zijn bereikt. En sneller dan verwacht. Voor wie zo lang in het vak zit als ik, gaat er weinig attractie uit van het op de winkel passen. Op mijn leeftijd tikt de tijd nu eenmaal wat sneller. De club is klaar voor de derde fase van het project: bevestigen en uitbouwen. En zo de stap te maken naar een vaste plaats in de subtop van de Nederlandse Eredivisie. Dat is een realistische doelstelling.”
 

“De RvC heeft me in april gevraagd tenminste deze transferwindow nog te doen en dat verzoek heb ik met plezier ingewilligd. Tot eind oktober zal ik de lopende zaken afhandelen. Het is met veel plezier dat ik terugkijk op dit project. Ik wens iedereen heel veel succes”, sluit de Apeldoorner af.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen