Jumper de diersuper kiest voor Winkelcentrum Dukenburg!

Ondernemers
Van onze redactie
22 september 2022

Sinds kort zit Jumper de diersuper in Winkelcentrum Dukenburg en hier is rayonmanager Kevin Buitenhuis maar wat blij mee: “Het is lekker druk in Winkelcentrum Dukenburg en met onze ruime locatie van 725m2 kunnen we al onze producten perfect tonen! 

Jumper is een winkelformule met ruim 80 winkels door heel Nederland op het gebied van diervoeding en dierbenodigdheden. Het is dé supermarkt onder de dierenspeciaalzaken; grote winkels, ruim assortiment en eerlijke prijzen, maar met de vakkennis van een speciaalzaak.

Jumper is sinds 24 augustus geopend en de mensen weten de weg al prima te vinden, gelukkig ook klanten van de oude vestiging aan de Wolfkuilseweg. Volgens rayonmanager Kevin komt dit o.a. door het brede assortiment. Zo zijn er levende dieren als vogels, vissen, knaagdieren en daarnaast is er ook een speciale hondenwasstraat waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Eén keer in de vier weken valt de Jumper-folder bij u in de brievenbus. Wilt u meer aanbiedingen zien? Neem dan een kijkje op de digitale folder op www.jumper.nl. Meer weten? Neem ook eens een kijkje op het Facebook- en Instagramkanaal van de winkel of kom gezellig langs met uw huisdier! 

 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen