21-jarige man overleden na steekincident Plein 1944

Van onze redactie
17 september 2022

Vanmiddag vond omstreeks 16.00 uur een steekincident plaats op Plein 1944. Het 21-jarige slachtoffer is ter plekke overleden. Een 17-jarige jongen is aangehouden.

Meerdere hulpdiensten rukten uit na de melding van een steekincident. Hulp aan het slachtoffer mocht niet meer baten, de man overleed ter plekke. De politie zocht met onder andere een politiehelikopter naar de verdachte en sloot het plein gedeeltelijk af. Na enige tijd meldde een 17-jarige jongen zich op het politiebureau. Hij is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het steekincident.

Op het plein werd een PD-unit geplaatst voor de eerste verhoren van mogelijke getuigen. Gelijktijdig is er buurtonderzoek gedaan om eventuele camerabeelden veilig te stellen. Door medewerkers van Forensische Opsporing is direct na het incident een technisch onderzoek gedaan.

De recherche is een Team Grootschalige Opsporing opgestart om onderzoek te doen naar dit geweldsincident, waarbij mogelijk meerdere personen betrokken zijn. Het is op dit moment nog niet duidelijk wat het motief of aanleiding voor het steekincident is. Met dit onderzoek wil de politie eventuele aanwijzingen of sporen die van belang kunnen zijn voor het onderzoek veiligstellen.

Iets gezien? Deel je informatie!

Getuigen die meer informatie hebben over dit incident kunnen de politie bellen via 0900-8844 of geheel anoniem via 0800-7000.
Mocht u foto’s of videobeelden hebben die van belang kunnen zijn voor het onderzoek, dan kunt u deze via het  tipformulier uploaden samen met uw informatie.


Dit bericht delen:

Advertenties