De Basis opent de deuren: één jaar De Basis

Van onze redactie
17 september 2022

Op zondag 2 oktober gooit De Basis de deuren aan de Groenewoudseweg 322 (het oude Doornroosjegebouw) open voor heel (muzikaal) Nijmegen. De Basis creëert dé ultieme omgeving voor ambitieuze muzikanten en producers om zich te ontwikkelen als maker en stappen te zetten in hun carrière.

Dwaal door de gangen van het iconische, vernieuwde pand, verwacht live-muziek van verschillende De Basis-residents, optredens van muzikanten uit onze talenttrajecten en oud Summerschooldeelnemers. Kijk naar het poptalent van morgen bij Schuum of check de laatste beats in de Talentroom. Volg de stream van Open Source Radio, ga zitten voor een lezing over ‘Music Thinking’, neem een kijkje in De Basis Merchendisewinkel of kijk hoe snel jij de bandbus volgeladen krijg voor je op tour kan gaan. Tegelijkertijd wordt het verleden van het pand niet vergeten; de (vega) bapao-broodjes en ‘bertjes’ zijn gewoon weer te bestellen. Dit keer is het betalen echter alleen via pin mogelijk.
 
Vanaf 12.00 uur gaat de poort van het De Basis terrein open en zullen de verschillende optredens en activiteiten doorgaan tot circa 18.00 uur. Om 13.30 proosten we samen met de wethouder cultuur op het 1-jaar bestaan van De Basis.
 
Voor meer informatie en de laatste updates kan je terecht op het Facebook-evenement of de website.
 

Dit bericht delen:

Advertenties