Cursussen van OvalArt op locatie én online!

Kunst en cultuur
Van onze redactie
16 september 2022
Cursussen kunstgeschiedenis, kunstbeschouwing, muziekgeschiedenis
 
Op inspire­rende wijze verzorgt OvalArt cursussen Kunstgeschiedenis, Cultuurbeschouwing, Kunst­beschouwing en Muziekgeschiedenis online en op locatie in Nijmegen en omgeving. 
De kunst en cultuurgeschiedenis van alle kunst­disciplines – beeldende kunst, architectuur, muziek, dans en theater/drama – van de klassieke oudheid tot nu worden behandeld.
 
In een serie hoorcolleges wordt een chronologisch overzicht gepresenteerd van diverse kunsthistorische stromingen. Via kunstbeschouwing en kunstfilosofie leert u kritisch te analyseren (kijken en vergelijken) zodat u inzicht krijgt in een bepaalde cultuurperiode. Voor deze cursussen is geen speciale voor­opleiding of voorkennis nodig. De groepen op locatie zijn kleinschalig waardoor er voldoende ruimte is voor het stellen van vragen. De online cursussen zijn interactief.
 
Josje Schouten, docent kunstgeschiedenis en beeldend kunstenaar.: "Altijd al willen weten hoe kunst en cultuur door de eeuwen heen het dagelijks leven heeft beïnvloed, schrijf u dan in voor een van de sprankelende cursussen van OvalArt."
 
 
 

Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties