ICI Paris XL Dukenburg alweer 20 jaar in Winkelcentrum!

Ondernemers
Van onze redactie
15 september 2022

Denize Albers is de 34-jarige filiaalmanager van ICI Paris XL Dukenburg. “Ons doel is al 20 jaar om vanuit ons hart mensen met onze passie voor de producten blij te maken!”

De gezellige winkel biedt zoals u ongetwijfeld weet geuren, make-up en huidverzorgingsproducten. Denize laat enthousiast weten dat vanaf begin november het mooie merk Rituals in de winkel te koop zal zijn. Online is Rituals trouwens al vanaf oktober verkrijgbaar. “Ik ben ontzettend blij met Rituals want het zorgt ervoor dat we in deze tijd een ontspanningsmoment voor onszelf creëeren. We denken al zoveel aan de ander, alleen mogen  we onszelf ook niet vergeten! Het merk past uitstekend in de visie van ICI Paris XL”

Wist u al dat de winkel ook sample-service biedt? Dat betekent dat u zich vrijblijvend kunt laten adviseren en inspireren door de Beauty Advisors. U kunt dan het product waar u nieuwsgierig naar bent gratis thuis uitproberen en zo ontdekken welk product bij jou past. “Test it, Try it, Love it!”

De Beauty Advisors van team ICI Paris Dukenburg nodigt u van harte uit om langs te komen voor een persoonlijk advies. “We love to see you shine!”


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties