Zero-emissiezones voor Stadslogistiek: wat zijn de wensen en behoeften van de ondernemer?

Ondernemers
Van onze redactie
13 september 2022

Vanaf 1 januari 2025 zijn er in Nijmegen drie Zero-emissiezones voor Stadslogistiek: in het centrum van Nijmegen, rondom Heijendaal en het Hof van Holland. Dit heeft gevolgen voor jou als ondernemer. Wat vind jij van deze verandering?

Gemeente Nijmegen begrijpt dat de komst van zero-emissiezones een uitdagende  verandering is, en ondersteunt jou daarin graag. Om te weten hoe zij dat het beste kan doen, voert onderzoeksbureau Dijksterhuis & van Baaren (D&B) een onderzoek uit naar de wensen en behoeften van Nijmeegse ondernemers in het MKB. Zij onderzoeken wat ondernemers drijft en tegenhoudt om zich voor te bereiden op een stad met zero-emissiezones.

Eerder sprak D&B al met 10 Nijmeegse ondernemers over hun houding ten opzichte van de zero-emissiezones. Graag horen zij ook jouw wensen en behoeften. Hoe meer inzichten ze krijgen, hoe beter gemeente Nijmegen jou kan ondersteunen bij de transitie.

Deel je mening via deze link en laat weten wat jij nodig hebt. Voorkennis of een uitgesproken mening over de zero-emissiezones is niet vereist, maar mag wel. Invullen duurt ongeveer 10 minuten en is geheel anoniem. 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen