Welke ondernemer wint 'De Cirkel' 2022?

Ondernemers
Van onze redactie
12 september 2022

Ben of ken jij een ondernemer die zich onderscheidt in circulair ondernemerschap en het terugdringen van grondstofgebruik? Ding dan mee naar de pijs 'De Cirkel' óf 'De Cirkel Start-up' 2022. Op 9 november 2022 worden voor het eerst deze twee circulaire prijzen uitgereikt. Je kunt nog tot 1 oktober inschrijven of iemand anders nomineren.

Een masterclass van Jan Jonker, een uitgebreid marketing- en communicatiepakket met onder andere beeld voor social media en een podiumplek op het Lifeport Festival Circulair. Maar ook ontsluiting van het netwerk van de Circulaire Raad en RvN@.
Het winnen van De Cirkel en de Startup Cirkel is niet alleen erkenning van jouw circulaire werk en een prachtige award. De waarde van het podium is voor jouw circulaire ambities de échte prijs.

Over De Cirkel
De Cirkel staat voor bijzonder circulair ondernemerschap. De winnaar van de prestigieuze prijs kan rekenen op een versnelling van de circulaire ambities. Het regionale podium en begeleiding en toegang tot het netwerk van de RvN@ Circulaire Raad geven ondernemers bekendheid en versnelling. De prijzen zijn door de RvN@ Circulaire Raad Rijk van Nijmegen in het leven geroepen.

Foto (2021): "MKB-ers die circulair ondernemen hebben een podium nodig om te groeien. De Cirkel is dat podium.” Sylvia Fleuren (Juryvoorzitter De Cirkel 2021)


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties