Perspectief voor mensen met een visuele beperking

Van onze redactie
9 september 2022

Ervaar het tijdens de open dag van Koninklijke Visio in Nijmegen

Heeft u (of kent u iemand in uw omgeving met) een visuele beperking en ondersteuning nodig in het dagelijks leven? Dan bent u bij Koninklijke Visio aan het juiste adres. Met een visuele beperking is er meer mogelijk dan u wellicht denkt. Laat u verrassen over de mogelijkheden tijdens de open dag van Visio op zaterdag 24 september in Nijmegen.

Koninklijke Visio begeleidt, traint en ondersteunt mensen met een visuele beperking, van 0 tot 100 jaar, al dan niet in combinatie met een andere beperking. In Nijmegen doet Visio dat al jaren met een enthousiast en betrokken team van professionals vanuit de Javastraat 104. Naast zorg op deze locatie, biedt dit team ook ambulante zorg aan bij diverse (onderwijs)instellingen en cliënten aan huis.

Op zaterdag 24 september tussen 10.00 en 15.00 uur staan de deuren aan de Javastraat 104 in Nijmegen open voor u. Of u nu een visuele beperking heeft of niet, iedereen is welkom deze open dag te bezoeken.

Tijdens de open dag maakt u kennis met diverse begeleidings- en ondersteuningsvormen, hulpmiddelen, revalidatietrajecten en trainingen. U kunt meedoen aan diverse activiteiten en er is volop gelegenheid om in gesprek te gaan met diverse experts op het gebied van onder andere ICT, ergotherapie, onderzoek, werk gerelateerde zaken en de ontwikkeling van slechtziende of blinde kinderen. Ook kunt u praten met ervaringsdeskundigen en ervaren hoe het is om slechtziend te zijn.

Aanmelden voor de open dag is niet nodig. Voor aanvullende informatie, kijk op www.visio.org of neem contact op met Visio Nijmegen via nijmegen@visio.org of 088 585 89 40.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen