Sterrenkijkavond in Nijmegen

Van onze redactie
9 september 2022

Op basis van de weersvooruitzichten is er een sterrenkijkavond in Nijmegen op zondag 11 september vanaf 21 uur tot ongeveer middernacht. MAAR: kijk voordat je komt even op deze website om te zien of er nog laatste wijzigingen zijn!

Roel van der Heijden: "Ze zijn ’s avonds weer goed te zien: de planeten! Wil je Jupiter of Saturnus met je eigen ogen door een telescoop zien? Kom dan naar mijn gratis sterrenkijkavond in hartje Nijmegen.

Kom langs in Nijmegen op 11 september en ik laat je de ringen van Saturnus zien, de manen van Jupiter of de kraters op de maan! Natuurlijk zijn we afhankelijk van het weer, dus ga maar alvast duimen voor een heldere avond. Houd vanaf donderdag 8 september deze website in de gaten, kijk op mijn Twitteraccount óf schrijf je in voor mijn nieuwsbrief dan krijg je vanzelf een update over de avond.

Met mijn telescoop sta ik in de buurt van de Romeinse godenpeiler op het plein Kelfkensbos in Nijmegen (voor Museum het Valkhof). Kom jij deze avond de goden Jupiter en Saturnus ‘peilen’? Ook de maan is te zien. Vergeet niet om je vrienden, je kinderen en oma en opa mee te nemen, iedereen is welkom!"


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024