Start leesclubs Engelse literatuur én moderne Nederlandstalige literatuur

Van onze redactie
8 september 2022

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Voor wie wil weten of een leesclub iets voor voor hem of haar is, kom dan naar een informatiebijeenkomst van Senia.

Senia is dé landelijke organisatie van leesclubs en muziekluisterclubs. Verspreid over het hele land delen leden in ruim 1500 clubs hun interesse voor lezen. Senia helpt bij het vinden of oprichten van deze clubs. Bovendien biedt Senia handige keuzelijsten en inspirerende leeswijzers.

In Nijmegen starten in oktober een leesclub Engelse literatuur én een leeslub (moderne) Nederlandstalige literatuur. Daartoe zijn in Wijkcentrum Ark van Oost op zaterdag 1 en zaterdag 8 oktober twee verschillende informatiebijeenkomsten voor mensen die het leuk vinden om Nederlandse en/of Engelse literatuur te gaan lezen. De Engelse boeken worden ook in het Engels besproken, een goede manier om de taal bij te houden.

Senia organiseert in heel Nederland leesclubs literatuur (ook Frans, Duits en Engels), biografieën, poëzie, filosofie, natuur en (kunst)geschiedenis.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie

Het gaat om leesclubs voor mensen die ’s avonds of in het weekend boeken willen bespreken.
Belangstellenden zijn welkom in Wijkcentrum Ark van Oost, Cipresstraat 154 in Nijmegen, op
- zaterdag 1 oktober om 10:00 uur (Engelse literatuur);
- zaterdag 8 oktober om 10:00 uur (moderne Nederlandstalige literatuur);

Graag aanmelden in verband met het maximaal aantal beschikbare plaatsen. Dit kan via e-mail herman.roovers@senia.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties