Gedreven Subway-ondernemer Amir Hadsjeiddjawadi is still standing!

Van onze redactie
8 september 2022

Het is nogal een verhaal als je het avontuur van Amir in Winkelcentrum Dukenburg aanhoort. Nog steeds staat de enthousiaste van Perzische komaf Amir sinds 2011 met beide benen op de grond.

Amir: “In 2011 was ik met 21 jaar de jongste franchisenemer van Subway in Nederland! In 2014 nam ik er enthousiast nog een Subway bij aan de Campusbaan in Nijmegen. Dat bleek achteraf een iets te impulsieve keuze. Ik had wat tegenslagen inclusief Corona en besloot de zaak in 2019 over te geven.

Nu anno 2022 sta ik met beide benen goed op de grond met een stijgende lijn in het bedrijf. Ik heb zelfs plannen om in 2024/25 te gaan verbouwen. Dit eventueel met het nieuwste concept “Fresh Forward Design”. Nu al echter zoek ik goede kandidaten om mijn team uit te breiden en te versterken om het nieuwe doel te realiseren!” U kunt hiervoor mailen naar subwaydukenburg@gmail.com

Subway Dukenburg is gevestigd op Zwanenveld 8405 en brengt heerlijke ingrediënten en overheerlijke smaken in miljarden sandwich-, salade- en wrapcombinaties wereldwijd. "Als alternatief voor traditioneel fastfood, bieden we vers gesneden groenten, toppings, proteïne en vers gebakken brood om de perfecte maaltijd te maken met vers gebakken koekjes, tegen een geldwaardige kwaliteit. Inmiddels bieden wij een groot assortiment, o.a. ook voor mensen met een glutenallergie en veganliefhebbers."

"Wij hebben voor u maar liefst 17 diverse broodjes, wraps, salades met ook snacks, koekjes, chickentriangles, side salad en donutdots.” Wist u al dat Subway Dukenburg ook thuisbezorgt? Wie via de website www.subwaydukenburg.nl bestelt, betaalt geen bezorgkosten! Tot slot wil Amir en zijn team al zijn trouwe klanten bedanken: “Zonder jullie was het me nooit gelukt; superbedankt!”


Dit bericht delen:

Advertenties