Driessen Makelaardij: "Nieuw in ons aanbod: Pink Floydstraat 100 in Lent"

Van onze redactie
7 september 2022

😍 Wat een leuk huis en wat een ruimte…

πŸ‘‰ Deze ruime drie-laagse uitgebouwde eengezinswoning kun je met recht compleet noemen. Een uitgebouwde royale woonkamer, uitgebreide keuken, schuifpui naar de zonnige achtertuin met berging en achterom, vier goed formaat slaapkamers, moderne voorzieningen, twee separate toiletten, energielabel A en een dakterras! Als je de opsomming leest ben je al onder de indruk en wij weten zeker dat je dat na een bezichtiging nog meer bent.

πŸ“Œ π•β„π”Έπ”Έπ”Ύβ„™β„π•€π•π•Š: € 𝟜𝟟𝟑.𝟘𝟘𝟘,= 𝕂.𝕂.
βœ… 𝔼ℕ𝔼ℝ𝔾𝕀𝔼𝕃𝔸𝔹𝔼𝕃: 𝔸
☎️ 𝔹𝔼℀𝕀ℂℍ𝕋𝕀𝔾𝔼ℕ? 𝔹𝔼𝕃: 𝟘𝟚𝟜 πŸ›πŸžπŸ˜ 𝟟𝟘 𝟝𝟝

πŸ˜ƒ De woonomgeving is als rustig te omschrijven. Langzaam rijdend bestemmingsverkeer, voldoende parkeerhavens maar vooral veel veilige speelruimte voor kinderen. Ruime groenstrook met speeltoestellen om de hoek. Natuur, water, sportfaciliteiten het is er allemaal op loopafstand. Met de fiets of zelfs lopend is het Nijmeegse stadscentrum bereikbaar.



#woningaanbod #woningkopen #woningverkopen #huiskopen #huistekoop #huizenaanbod #huisgezocht #huiszoeken #huisverkopen #ikzoekeenhuis #lent #nijmegen #woneninlent #woneninnijmegen #makelaarinnijmegen #makelaarnijmegen #makelaar #wonen #nvm #funda


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024