MUON: fietsmerk van Timyo – Roosendaal, e-bikes met lage instap bij FIJN-fietsen!

Ondernemers
Van onze redactie
4 september 2022

Bij FIJN-fietsen aan de Groesbeekseweg in Nijmegen zijn e-bikes met een lage instap verkrijgbaar. De komende weken fietst u zelfs met een leuke actie de winkel uit!

MUON

Het fietsmerk MUON is één van de drie merken van het bedrijf Timyo uit Roosendaal.
Timyo is bij FIJN-fietsen ook vertegenwoordigd met het merk Van Dijck en Keola.
Het fietsmerk MUON richt zich op fietsers met smaak voor detail en behoefte aan een lage instap.
Bij FIJN-fietsen staan de modellen Ease (met Bafang motoren) en Vesper (met Shimano-motoren) gereed voor een proefrit. Ook zijn deze fietsen direct uit eigen voorraad leverbaar.

Fietstassen
In september ontvangt u bij aanschaf van een MUON Ease of Vesper met lage instap een fietstas cadeau. Er valt te kiezen uit verschillende modellen, enkel of dubbel (van de merken Agu, Basil of New Looxs). Ook wordt de tas gevuld met nuttige artikelen zoals een los kettingslot. Als extra tegemoetkoming in de kosten worden er géén afleverkosten in rekening gebracht en ontvangt u de reguliere servicekaart voor e-bikes gratis.

FIJN-fietsen
Sinds de opening wordt er bij FIJN-fietsen hard gewerkt om een mooie collectie fietsen beschikbaar te stellen voor u als klant. Met hoofdletters wordt er gesproken over SERVICE én wordt hier daadkrachtig naar gehandeld. Heel fijn dat deze klantervaring de ronde gaat en menig klant dit ook heeft geuit met het plaatsen van een 5-sterren review.
FIJN-fietsen bedankt haar klanten voor deze positieve reacties. Mogen zij u ook welkom heten als klant?

 


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties