Kikker in de Stevenskerk: ‘Dienst voor jong en oud’

Van onze redactie
4 september 2022

Op zondag 25 september (10:00 tot 11:15 uur) wordt er in de Stevenskerk de jaarlijkse ‘Dienst met veel kinderen’ gevierd. Bekend zijn de verhalen van Kikker en zijn vriendjes, maar zouden ze ook weleens naar de kerk gaan? 

Op deze zondag in elk geval wel! Kikker, Eend, Rat, Varkentje en Haas komen dan langs om een verhaal te laten horen en zien. Een verhaal dat misschien wel over onszelf gaat.

Waar gaat het om in het leven? Moet je perfect zijn? Altijd de beste? Of mag je zijn wie je bent, met alles wat je kunt én wat je niet kunt? Over dat soort levensvragen gaat het in de bijbel, maar ook veel breder is onze cultuur zijn mensen ermee bezig: op school, op TV, in de krant, op internet en, jawel: ook in kinderboeken. Dit keer nemen we in deze dienst het kinderboek “Kikker is kikker’ van Max Velthuijs als uitgangspunt. Het verhaal wordt gespeeld door Kikker en zijn vriendjes zelf.

Naast vaste onderdelen van een kerkdienst, zoals samen zingen en bidden, komen we ook van onze stoelen voor een aantal speelse, muzikale en verdiepende aktiviteiten, voor elk wat wils. Na afloop drinken we koffie/thee met wat lekkers.

Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom! De dienst begint op 25 september om 10.00 uur in de Stevenskerk en wordt georganiseerd door drie Nijmeegse kerken: de Protestantse Gemeente, Stadskerk Nijmegen en de Studentenkerk. Entree vrij (uitgangscollecte).


Dit bericht delen:

Advertenties