Huisdiervoordeelshop Nijmegen heeft alles in huis voor jouw hond, kat, knaagdier, konijn en vogel!

Ondernemers
Van onze redactie
2 september 2022

Wie spullen nodig heeft voor zijn of haar hond, kat, knaagdier, konijn of vogel denkt meteen aan Huisdiervoordeelshop. Hier kun je alles vinden voor jouw huisdier en dat ook nog eens voor de laagste prijs! “Wij staan graag voor jullie klaar!”, aldus het personeel.

Bij Huisdiervoordeelshop Nijmegen in Winkelcentrum Dukenburg kan je alles vinden voor jouw huisdier. Denk aan kattenbakvulling, een lekker ligkussen, speelgoed, (diepvries)voeding, maar ook knaagdierkooien en hondenbenches hebben zij ruim voldoende. Een breed assortiment, en dat voor de laagste prijs!

 

Naast de laagste prijs, blinkt Huisdiervoordeelshop ook nog eens uit met acties. Speciaal voor de klanten in Nijmegen hebben we nu drie extra strakke aanbiedingen. De Voskes staafjes XXL (40 stuks!) voor 5.98, een kattenspeeltunnel voor 2.98 en een Frontline Omgevingsspray voor maar 7.98! Laat deze scancode zien bij de kassa en profiteer van deze extra scherpe acties t/m 27 september 2022:

Kortom; genoeg te vinden bij Huisdiervoordeelshop. Kom snel eens langs!

Benieuwd naar alle maandaanbiedingen? Bekijk de website (www.huisdiervoordeelshop.nl) en meld u aan zodat u de spectaculaire acties nooit zal missen of ga direct naar de winkel.

Huisdiervoordeelshop Nijmegen is gevestigd in winkelcentrum Dukenburg, Zwanenveld 82-02 (naast de parkeergarage, tegenover het station).

Maandag geopend van 12:00-18:00u, dinsdag, woensdag en vrijdag geopend van 9:30-18:00u, donderdag van 9:30-20:00u en zaterdag van 9:30-17:30u.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.huisdiervoordeelshop.nl.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties