Kik heeft prachtige nieuwe winkel in Winkelcentrum Dukenburg!

Ondernemers
Van onze redactie
1 september 2022

Carla Mandemaker en Menno Spruit zijn twee van de regiomanagers van Kik Nederland. Ze laten weten ook Winkelcentrum Dukenburg een gewilde lokatie voor Kik Nederland is.

Op dit moment zijn er in Nederland al 49 Kik-winkels en dat aantal zal nog aanzienlijk groeien. Wist u dat Kik nu zo’n 4000 winkels heeft in heel Europa? Over de nieuwe lokatie in Winkelcentrum Dukenburg laten ze trots weten: “Snuffel door ons assortiment en ontdek iedere week nieuwe artikelen voor het dagelijks leven. Van mode voor het hele gezin tot praktische huishoudelijke artikelen en decoratie voor in huis - je vindt zeker iets leuks. Wat vinden wij belangrijk? Een voordelige prijs, natuurlijk!”  

Tevens laten de managers weten dat je kunt profiteren van de myKik Voordeelkaart. “Dat levert 15% korting op op de maandelijks wisselende artikelen! En wist u dat u dan ook na elke 5e aankoop op 1 artikel zelfs 20% korting ontvangt!” U kunt de Vooordeelkaart in de winkel krijgen of de myKik-app downloaden in de appStore. En dit zonder kosten!

Deze week is er ook de speciale weekactie met gebruik van de Voordeelkaart: u krijgt 20% korting op alle dameskleding! Er zijn ook de XXL-maten voor zowel dames als heren. Tot slot laten Carla en Menno weten: “Kik betekent Klant is Koning en dat is hetgeen dat ons bedrijf uitstraalt!”

Kijk ook op de Facebookpagina en de Instagrampagina van Kik


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties