Da's leuk! Een opticiën die op de koffie komt! Gemak dient de mens

Ondernemers
Van onze redactie
1 september 2022

Wat handig is het toch, dat als je problemen met je ogen of je bril hebt, je de opticien thuis op bezoek krijgt op de door jou gekozen dag en tijdstip! Naast het feit dat je meer aandacht voor jou probleem krijgt is er het voordeel van de prijs. 

Opticien op de koffie Bjorn Luijten wil er namelijk voor iedereen zijn en hanteert daarom een zeer betaalbare prijs voor zijn werkzaamheden! Kijkt u maar eens op www.opticienopdekoffie.nl en maak zo desgewenst gemakkelijk een afspraak met hem.

Kijkt u bijvoorbeeld naar wat een oogonderzoek kost, wat de kosten van een montuur en multifocale glazen zijn. Omdat Bjorn een eigen slijpservice heeft kan uw bril tevens gemakkelijk gerepareerd worden. En wist u dat u uit 200 monturen kunt kiezen en ook passen?! En tot slot wellicht het belangrijkste voordeel bij de opticien op de koffie is dat Bjorn naast de algemene voorwaarden van de NUVO die hij hanteert, het principe toegedaan is: “Het is pas een oplossing, als de klant het een oplossing vindt.” Zo niet, dan krijgt u uw geld terug! Helemaal super toch?!


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen