Open Dag De Jonge Onderzoekers Nijmegen

Van onze redactie
31 augustus 2022

Op zondag 4 september is er een Open Dag bij De Jonge Onderzoekers om je kennis te laten maken met de technisch creatieve activiteiten voor 6-tot 18- jarigen. Tussen 14:00 en 17:00u staan medewerkers en leden klaar om jou te laten zien wat er zoal gemaakt wordt binnen de Clubs.

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag: Je gaat onder begeleiding iets maken “wat licht geeft als het op zijn kop staat”’. Het werkstuk, waarbij je ook gaat solderen, mag mee naar huis!

De Jonge Onderzoekers
"Hou je van knutselen, wil je een game programmeren of wil je leren zagen en boren? Dan hebben wij leuke activiteiten voor jou. Wat kun je bij ons doen? Je kunt lid worden van een van onze clubs, zoals: Gamedesign, Ontdek de Robot of de Techniekertjes. Wil je liever eerst kijken of techniek iets voor je is? Kom dan naar de inloop ‘Creatief met Techniek’ op woensdagmiddag. Organiseer je je verjaardag, een buurtfeest of een andere activiteit? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee. We verzorgen ook technieklessen voor basisscholen en voor buitenschoolse activiteiten."

Foto's via Facebook De Jonge Onderzoekers.


Dit bericht delen:

Advertenties