Zeldzaam Mooi Markt 4 september in het Valkhofpark

Van onze redactie
30 augustus 2022

Zondag 4 september 2022 is alweer de zesde editie van de Zeldzaam Mooi Markt in het prachtige Valkhofpark in Nijmegen. Het is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen van lokale en regionale kunstenaars, ontwerpers en creatieve ondernemers. 

Op deze wel heel bijzondere en gezellige markt vind je echt eens iets anders. Er is voor ieder wat wils. Van illustraties, kunst, sieraden, (woon)accessoires, tot tassen, ambachtelijk gemaakte lekkernijen, kleding en nog heel veel meer.

De Akoestische Sfeermakers zorgen voor de muzikale omlijsting, waar nostalgie en sfeer met authentieke en historische-brocante rekwisieten samen komen. 

Flora het levende standbeeld staat ook op de Zeldzaam Mooi Markt. Flora is de godin van de overvloed, het is een staand beeld in zwart-groen graniet, een combinatie van Grieks en Victoriaans en ze draagt een cornucopia met bloemen erin. 

Voor een kijkje in de toekomst ga je langs bij Zeyna. Zeyna is waarzegster en maakt de mooiste hennapaintings. 

Bellenblaas kunstenaar Frans van de Kamp geeft tijdens de Zeldzaam Mooi Markt mega zeepbellen demonstraties voor jong en oud.

Juist de niet alledaagse dingen maken deze markt zo bijzonder.

Waar: Valkhofpark in Nijmegen
Wanneer: 4 september 2022 van 11:00 tot 17:00 uur
Toegang: gratis 
Wil je deelnemen? Schrijf je in via https://www.zeldzaammooi.com/deelnemen


Dit bericht delen:

Advertenties