“Samenwerking tussen ondernemers en onze 100.000 volgers winstgevend!”

Ondernemers
Van onze redactie
29 augustus 2022

De online wereld, en dan bedoelen we alles wat via smartphone, tablet of laptop op Website, Facebook, Instagram, YouTube en Twitter bekeken wordt, groeit nog steeds. “Dan moet je dus zorgen dat je als bedrijf ook op die media zichtbaar bent. Zo simpel is het”, vertelt mediaspecialist John Vrolijks van Nieuwsuitnijmegen.nl & Wijchensnieuws.nl

“De gemiddelde smartphonegebruiker kijkt 221 keer per dag op zijn telefoon. Hij/zij kijkt dus meer dan 1500 keer per week op de smartphone. Het checken van de socials, video’s bekijken en websites bezoeken is namelijk onze tweede natuur geworden. Je zou als bedrijf wel dom zijn om daarop geen geld te willen verdienen. Gelukkig kan dat bij ons gemakkelijk, betaalbaar én prominent!”, vervolgt de ondernemer van de grootste online platformen van Nijmegen en Wijchen. Die media bieden voor bedrijven maar liefst één netwerk dat bestaat uit  50.000 Facebookvolgers, 12.870 Instagramvolgers, 9.350 Twittervolgers en circa 30.000 dagelijkse Websitebezoekers! Dat is dus op Nieuwsuitnijmegen.nl en Wijchensnieuws.nl samen.

“De ondernemers die begrijpen hoe onze online wereld werkt, kiezen ervoor om wekelijks of tweewekelijks met een artikel of actie prominent zichtbaar te zijn. Ze krijgen daardoor klanten naar hun winkel en daar gaat het om. Het is een mooie win-win-situatie waar klanten, ondernemers en wij van profiteren. Wat willen we nog meer?!”

Er zijn diverse opvallende producten om goed bij potentiële klanten onder de aandacht te komen. Zo kan men ook kiezen voor een Topbanner (met link naar de eigen website) bij elke geplaatst bericht of een Actiecommercial (een 30-seconden-video) om de omzet te verhogen.

Wellicht wilt u eerst de tarieven bekijken. Dat kan hier: www.nieuwsuitnijmegen.nl/tarieven en www.wijchensnieuws.nl/tarieven  

Uiteraard zijn er combinatievoordelen te krijgen. Door de advertentieinkomsten kunnen wij het actuele nieuws van Nijmegen en Wijchen voor u blijven verzorgen! Bel gerust 0621424309 (John Vrolijks) voor een vrijblijvend gesprek.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen