Proef gratis van de creatieve cursussen van de Lindenberg

Kunst en cultuur
Van onze redactie
26 augustus 2022

Iedereen die graag iets creatiefs wil leren, maar nog twijfelt over wat, kan in de week van 4 t/m 10 september gratis cursussen uitproberen bij Lindenberg Cultuurhuis. De hele week is er een breed aanbod in dans, theater, schrijven, muziek en beeldende kunst. 

Vanwege de grote vraag naar muzieklessen is er op zondag 4 september een speciale Proeflessendag Muziek. Op deze dag vinden er gratis proeflessen op diverse instrumenten plaats. Deelname is gratis, inschrijven is verplicht en kan tot de dag voorafgaand aan de proefles.

Proeflessendag Muziek op 4 september
Op zondag 4 september is er tussen 12.00 en 16.00 uur de mogelijkheid om gratis een proefles op een instrument te volgen. Je kunt je inschrijven voor een proefles viool, cello, piano, accordeon, gitaar, basgitaar, harp, drums, saxofoon, klarinet, trompet, hoorn, trombone, blokfluit, dwarsfluit en zang.

Nieuw cursusseizoen vanaf 19 september
De Proeflessenweek van Lindenberg Cultuurhuis is een halfjaarlijks terugkerende week voor alle leeftijden. Tijdens deze week kun je twee weken vóór de start van een cursus al een proefles volgen. Van 5 t/m 10 september is er een breed aanbod proeflessen voor bekende en nieuwe cursussen in theater, dans, muziek, schrijven en beeldende kunst die vanaf 19 september starten. Een greep uit het nieuwe aanbod: podcast maken, creatief programmeren, flamenco voor kinderen, muzikale ontmoeting (muziek maken in duo’s) en burnout theater.

De inschrijving voor een proefles is geopend op www.delindenberg.com/nieuws/proeflessenweek. Inschrijven voor de proeflessenweek kan tot de dag voor de proefles. Direct inschrijven op een cursus is altijd mogelijk.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen