Zomerprogramma Senioren: verhalenwandeling Heumensoord

Van onze redactie
26 augustus 2022

Voor het ‘Zomerprogramma Senioren’ biedt de Nijmeegse Femke Klein een verhalenwandeling aan: "We gaan samen heerlijk het bos in voor een mooie wandeling en drie korte verhalen! We wandelen in Heumensoord, vanaf parkeerplaats Beukenlaan."

"We lopen een paar keer een kort stuk (telkens 5 tot 10 minuten) en staan dan ergens stil om naar een natuurverhaal te luisteren. Vind je het fijn om weer eens in een bos te komen, of kom je daar sowieso graag? En houd je van verhalen, of wil je eens een verhalenverteller drie mooie natuurverhalen horen vertellen? Dan ben je van harte welkom!"

Praktische gegevens: je kunt kiezen voor de verhalenwandeling op maandag 29 augustus 2022 om 10.30 uur of op dinsdag 30 augustus 2022 om 14.00 uur. Beide wandelingen hebben dezelfde route en verhalen. Het geheel duurt ongeveer 45 minuten, kost 10 euro per persoon en aanmelding gaat via het contactformulier op deze website. Vul uw gegevens in, zet bij onderwerp ‘Verhalenwandeling’ en geef in het bericht duidelijk aan voor welke datum u zich aanmeldt (ma. 29 aug. 10.30 uur of di. 30 aug. 14.00 uur). U een week ontvangt een bevestigingsmail met de betaalgegevens en de locatie, zodat u het makkelijk kunt vinden. Aanmelden kan via deze link: vertelbedrijf.nl/contact

Foto's via webzite Femke Klein


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen