'Get Together' voor jonge mantelzorgers bij Waalhalla

Van onze redactie | Fotograaf: Goedele Monnens
25 augustus 2022

Op zaterdag 1 oktober organiseert Mantelzorg Nijmegen een Get Together bij Waalhalla. Dit keer voor jonge mantelzorgers tussen de 7 en 15 jaar die in Nijmegen wonen, werken of naar school gaan. Een enthousiaste instructeur geeft een workshop graffiti spuiten! Aanmelden is verplicht en dit kan t/m woensdag 21 september. Let op, vol is vol. 

In Nijmegen heeft 20% van de kinderen en jongeren te maken met een zorgsituatie binnen het gezin of de omgeving. Het gaat hier om jonge mantelzorgers. Zij zijn tussen de 7 en 30 jaar oud. Zij zorgen voor een familielid of een goede vriend(in). Dit familielid of deze goede vriend(in) is langdurig ziek, heeft een beperking, verslaving of psychische problemen. 

Zij hebben bijvoorbeeld extra huishoudtaken, helpen in de fysieke zorg of helpen met het regelen van de zorg. Zij houden rekening met de situatie of zij maken zich vaak zorgen. Jonge mantelzorgers hebben een belangrijke en onmisbare rol. Voor een jonge mantelzorger is het belangrijk dat hij/zij gezien en gehoord wordt. Dat er begrip is voor de thuissituatie en alles wat daarbij komt kijken.  

Meer informatie en/of aanmelden 

Voor meer informatie of om zich aan te melden kunnen jonge mantelzorgers of hun ouders contact opnemen met Mantelzorg Nijmegen door te bellen naar 06-10351333 of te e-mailen naar info@mantelzorg-nijmegen.nl  

Socials 

Als er bijzonderheden zijn en/of als de Get Together niet door gaat dan delen wij dit op Instagram:www.instagram.com/mantelzorgnijmegen/ en Facebook: www.facebook.nl/mantelzorg024/.  

 

Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen