Groot feest voor Nijmeegse vrijwilligers!

Vrijwilligerswerk
Van onze redactie
24 augustus 2022

De gemeente Nijmegen zet alle vrijwilligers in het zonnetje met een groot feest: het Lokaal Compliment op vrijdag 16 september. Samen met de Vrijwilligerscentrale Nijmegen bedankt de gemeente alle vrijwilligers voor hun inzet voor onze stad. 

Of iemand nu wekelijks, maandelijks of één keer per jaar vrijwillig de handen uit de mouwen steekt: iedere vrijwilliger is welkom. Ook inwoners die zich actief inzetten voor hun buurt zijn van harte uitgenodigd.

Feestelijke avond met Bennie Solo

Dit jaar is het feest weer live in de Lindenberg. Tijdens de feestavond, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes, verzorgt Bennie Solo een fantastische muzikale show. Er is een muziekquiz en aanwezigen kunnen ludiek op de foto met collega-vrijwilligers. Zoals elk jaar vindt ook de symbolische uitreiking van het Lokaal Compliment aan een vrijwilligers plaats. Wie krijgt dit jaar de eer om door de wethouder in het zonnetje te worden gezet?

De toegang voor deze avond is gratis. Aanmelden kan via de website van de Vrijwilligerscentrale Nijmegen: www.geldersehanden.nl/nijmegen

Vrijdag 16 september 2022
Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)
Plaats: Lindenberg Cultuurhuis, Ridderstraat 23, Nijmegen


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen