De passie van Sandra & Nils en zoon Santino Zijlstra bij Moenen Delicatessen!

Ondernemers
Van onze redactie
23 augustus 2022

Wie met familie Zijlstra spreekt over hun Moenen Delicatessen, merkt al snel de passie voor Noten, Kaas, Wijn en aanverwante producten. “We vinden het belangrijk dat onze klanten weten wat ze kopen en daarom laten we ze altijd proeven! En natuurlijk is het altijd fijn om te horen dat ze een gezellige avond hadden en onze kaas of olijven prima gesmaakt hebben. Gelukkig gebeurt dat regelmatig, want daar doen we het voor!” 

Bij Moenen Delicatessen in de Moenenstraat 7 vindt u zonder enige twijfel een zeer speciale smaakbeleving en een prima keuze aan kazen. 

Voor een gezellige borrelmiddag of -avond met familie en vrienden haalt u er natuurlijk ook uw heerlijke kaasplank! De eigenaren vertellen: “Zo is onze Noviomagus een 2 jaar gerijpte oude kaas waar we wel erg enthousiast over zijn. Hij brokkelt en heeft de lekkere zoutkristallen die zorgen voor een heerlijke en unieke smaak. En wat te denken van het Nimweegs Swerte Goud met zwarte truffel uit Italië. Ook deze kaas is een speciale beleving!” 

Kortom, laat u verrassen en adviseren door de bekwame en vriendelijke medewerkers Sandra & Nils Zijlstra en hun zoon Santino. 

Wist u dat bestellingen boven € 39,95 kosteloos in Nijmegen en omgeving persoonlijk thuisbezorgd worden?!

Moenen Delicatessen voor een avond heerlijke gezelligheid!
Meer info: www.moenendelicatessen.nl of bel 024-6630889.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties