Opnieuw brand in Sperwerstraat; appartementencomplex ontruimd

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
22 augustus 2022

Vanmorgen is omstreeks 8.30 uur brand uitgebroken in een parkeergarage onder een appartementencomplex aan de Sperwerstraat. Het complex is ontruimd.

Omwonenden ontdekten de brand toen zij rook uit de ingang van de garage en uit de ventilaieroosters uit het dak zagen komen. De politie was snel ter plaatse en ontruimde het complex. De brandweer is de garage ingegaan en ontdekte een in brand staande scooter. De brand was snel onder controle.

Fotograaf: Ger Neijenhuyzen

Na ongeveer een uur konden bewoners een voor een weer terug naar de appartementen. Het duurde nog enige tijd tot de rook uit de garage en het complex geblazen was. De politie doet verder onderzoek.

Fotograaf: Ger Neijenhuyzen

Gisteren was er ook brand in de parkeergarage. In de nacht van zaterdag op zondag werd ingebroken in de parkeergarage. Een van de toegangsdeuren was geforceerd. Bij minstens vier auto's werden de ruiten ingeslagen en eigendommen meegenomen. Gistermiddag werd er brand gesticht in de parkeergarage. Door snel optreden van bewoners en de brandweer werd toen erger voorkomen.


Dit bericht delen:

Advertenties