Activiteitenmarkt regenboogorganisaties in regio Nijmegen

Van onze redactie
20 augustus 2022

Zondag 4 september 2022 organiseert COC Regio Nijmegen hun jaarlijkse Regenboogactiviteitenmarkt, die zal plaatsvinden op de Grote Markt, voor de “Oude Waagh” in Nijmegen.

COC Region Nijmegen: "We willen met de  Regenboogactiviteitenmarkt, regenboogorganisaties uit de regio en belangstellenden op een laagdrempelige manier met elkaar in contact brengen. Door zichtbaar te maken wat er zoal te doen is in Nijmegen en omgeving.

De markt biedt regenboogorganisaties, -groepen en -verenigingen een marktkraam en daarmee een platform zichzelf te presenteren. Wij willen iedereen kennis laten maken met Nijmegen als bruisende regenboogstad en als bruisende regenboogregio.

Er is niet alleen de mogelijkheid informatie te halen maar ook wensen en ideeën te uiten en zo mede richting te geven aan de koers die regenboogorganisaties varen."

Het werkgebied waar dit COC zich voornamelijk (maar niet exclusief) op richt strekt zich over de volgende gemeenten: Nijmegen, Buren, Tiel, Neder-Betuwe, West Maas en Waal, Druten, Overbetuwe, Beuningen, Wijchen, Lingewaard, Berg en Dal, Heumen, Mook en Middelaar, Cuijk, Gennep, Bergen (L), Venray en Horst a.d. Maas.

De Regenboogactiviteitenmarkt begint om 13.00 uur en zal tot 17.00 uur duren.

Deelnemen?
Organisaties, groepen, verenigingen en individuen die deel willen nemen en een tafel willen reserveren waarop zij hun Regenboog-gerelateerde activiteiten kunnen presenteren, kunnen contact opnemen met Jeen van Beek, Algemeen bestuurslid van COC Regio Nijmegen: jeen@cocregionijmegen.nl.  


Dit bericht delen:

Advertenties