(Klein) gebaar om de wereld te redden bij pelgrimsroute de Walk of Wisdom

Van onze redactie
19 augustus 2022

Pelgrimsroute de Walk of Wisdom onthult zaterdag 3 september 'een klein gebaar om de wereld te redden'. Dit gebeurt vanaf 10.00u in de Nijmeegse Stevenskerk. 

12.000 pelgrims
Het gebaar wordt onthuld tijdens de presentatie van het eerste hoofdstuk van Op Weg naar Wijsheid, een pelgrimsgetijdenboek. Het boek bundelt een aantal ervaringen van de 12.000 pelgrims die de Walk of Wisdom de afgelopen zeven jaar gelopen hebben. Kunst en poëzie vullen de teksten aan. 

Op 3 september komt alleen het eerste hoofdstuk uit, in de vorm van een e-boek. Speciaal hiervoor werden inspirerende gastschrijvers gevraagd de route ook te lopen, zoals Kiza Magendane, Roanne van Voorst en Nynke Laverman. 

Marlieke Overmeer ontwerpt gebaar
Kunstenaar Marlieke Overmeer (foto door Manja Bente) maakte speciaal voor de presentatie een gebaar 'om de wereld te redden.' Een verwijzing naar de intentie achter de pelgrimsroute om ruimte te maken voor bezinning en verbondenheid. Geheel in stijl van de kunstenaar werd het een 'klein' gebaar, vanuit haar filosofie dat juist de kleine gebaren het verschil kunnen maken. 

Na afloop krijgen alle deelnemers het e-boek én het (klein) gebaar van Marlieke Overmeer, om thuis mee de wereld redden. Beperkte oplage, aanmelden noodzakelijk via deze link

Meer informatie: walkofwisdom.org


Dit bericht delen:

Advertenties
Sale juli 2024Sale juli 2024