Festival De Oversteek: ruim 25 locaties en 40 acts

Van onze redactie
17 augustus 2022

De komende 13de editie van Festival De Oversteek vindt dit jaar grotendeels plaats ten oosten van de grote weg N325 in Nijmegen Noord op zaterdag 3 en zondag 4 september 2022 in Nijmegen-Noord.

De organisatie: "Vanwege de werkzaamheden in het westen trekken we iets oostwaarts, met vanzelfsprekend weer vele bijzondere plekken in schuren, op veldjes en langs de oevers van de Waal. Hier geniet je op ruim 25 locaties van uiteenlopende theater, dans- en muziekoptredens. Bijkomend voordeel voor de bezoeker zijn de kortere afstanden; meer vertier voor minder trappen. En op tussengelegen plekken vind je ook nog diverse beeldende kunst en ludieke acts.

De Passe-partout is terug

De afgelopen twee edities moesten bezoekers vanwege coronamaatregelen voorafgaand een route uitstippelen en programmaonderdelen reserveren. Dit jaar hoeft dat niet meer. De passe-partout is terug en daarmee de vrijheid om je eigen plan te trekken op je eigen tempo. Artiesten treden 2 á 3 keer op en optredens duren +/-30 minuten. De locaties waaraan je kunt denken zijn het waalstrandje, de stal van boerderij Het Hemeltje, onder de luifel bij Stroom, in de botenloods van roeivereniging De Waal en op meer bijzondere plekken."

Voor meer nieuws, informatie, het programma en tickets volg De Oversteek op websiteFacebook en Instagram.


Dit bericht delen:

Advertenties