Competitieduel AZ – N.E.C van a.s. weekend verplaatst naar 1 september

NEC
Van onze redactie
15 augustus 2022

De wedstrijd AZ – N.E.C uit de derde speelronde van de Eredivisie is verplaatst van zondag 21 augustus, 14.30 uur naar donderdag 1 september, 21.00 uur. De wijziging in het programma heeft te maken met de play-off wedstrijden die AZ speelt voor de UEFA Europa Conference League.

Bij de presentatie van het competitieprogramma in juni werd clubs al de mogelijkheid geboden om bij het bereiken van de play-off ronde voor Europees voetbal de tussenliggende wedstrijd in de competitie te verplaatsen.

In 2018 zijn er in het kader van de Veranderagenda afspraken gemaakt met de Eredivisieclubs en de Eredivisie CV om Eredivisiewedstrijden te kunnen verplaatsen als Nederlandse deelnemers aan de (kwalificatie van de) Champions League, Europa League of Conference League aangeven zich hierdoor beter te kunnen voorbereiden.

N.E.C. denkt graag mee met haar collega-clubs, maar betreurt het late aanvangstijdstip en de korte tijd tussen verplaatsing en de wedstrijd van aanstaande zondag. Vanuit de agenda van het betaalde voetbal en de ooit gemaakte afspraak moeten we er echter, in het belang van het Nederlandse voetbal, mee akkoord gaan.

Verkochte tickets

Supporters die een ticket hebben gekocht voor de wedstrijd AZ - N.E.C. ontvangen dinsdag 16 augustus een mail met verdere informatie.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen