Weekend van de Wetenschap op 1 en 2 oktober

Wetenschap
Van onze redactie
14 augustus 2022

1 & 2 oktober 2022 is het weer zover! Tijdens Weekend van de Wetenschap kan je overal in Nederland gratis een kijkje nemen achter de schermen van de wetenschap en technologie.

In Nijmegen zullen o.a. Mudeaum De Bastei, het Radboudumc en de Radboud Universiteit faculteit NWI en Donders hun deuren openen.

Weekend van de Wetenschap is er om iedereen, van jong tot oud, op een toegankelijke manier inzicht te geven in de wereld van wetenschap en technologie.

Uniek kijkje achter de schermen

Bezoekers krijgen tijdens Weekend van de Wetenschap een unieke blik achter de schermen bij organisaties en mogen op plekken komen die normaal niet zichtbaar zijn voor publiek. Ze ontmoeten echte wetenschappers. Zien restaurators aan het werk in een museum. En doen proeven in laboratoria. 

Voor iedereen van 8 tot 88 jaar

Weekend van de Wetenschap is geschikt voor (bijna) alle leeftijden. Misschien iets minder geschikt voor de allerkleinsten, maar vanaf ongeveer 8 jaar kun je volop zelf ontdekken wat de wonderbaarlijke wereld van wetenschap en techniek allemaal te bieden heeft.

Heb je vragen over Weekend van de Wetenschap? Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens:

T: +31 (0)20 531 35 90
E: info@weekendvandewetenschap.nl


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties