Pearle Opticiens alweer 40 jaar in Winkelcentrum Dukenburg!

Van onze redactie
9 augustus 2022

Pearle Opticiens zit nu 40 jaar succesvol in winkelcentrum Dukenburg. Frank en Ruben Hulzink hebben het bedrijf in 40 jaar enorm zien groeien.

Frank: “In 1982 begon ik onder de naam Brilmij tegenover Bakker Bart en naast Bart Smit. In 1992 ben ik als franchisenemer zelfstandig gestart onder de naam Pearle Opticiens. Sinds 2005 hebben we 3 winkels, want ook in Wijchen en Malden zijn we nu gevestigd. Sinds 2010 werkt Ruben fulltime in de winkel en 2017 heeft hij de leiding langzamerhand overgenomen.”

Zoon Ruben vult aan over de kwaliteit van de oogzorg: “Bij het vooronderzoek maken we gebruik van apparatuur waarmee we naast een schatting van de sterkte en de oogdruk ook de helderheid van de ooglens en eventuele staarontwikkeling kunnen herkennen. De oogmeting zelf wordt enkel gedaan door gediplomeerde opticiens en dat doen we met de modernste elektronische apparatuur. Ook op het gebied van contactlenzen kunnen we met behulp van de nieuwste apparatuur de meeste soorten lenzen aanmeten - waaronder ook nachtlenzen.

We verkopen brillen en zonnebrillen van mooie merken zoals Ray-Ban, Hugo Boss, Emporio Armani, Michael Kors en meer, en ook hebben we mooie Merken uit onze eigen collectie met prijzen die al beginnen bij zelfs 10 euro voor een montuur. Zo hebben we voor iedereen, met grote of kleine portemonnee, veel mogelijkheden!”

Pearle Dukenburg heeft nu een prima actie: “De huidige actie 3 voor 1 wordt erg goed ontvangen, hierbij krijg je bij aankoop van een bril een 2e bril gratis én een waardebon om aan iemand cadeau te geven. Vooral de combinatie bril en zonnebril op sterkte en multifocale bril en beeldschermbril zijn erg populair.”

Pearle Dukenburg staat erom bekend dat je ook zonder afspraak vaak snel terecht kunt voor bijvoorbeeld een oogmeting. Als het erg druk is kan het uiteraard voorkomen dat er toch gevraagd wordt een afspraak te maken. U snapt  al dat een bezoek aan Pearle Opticiens Dukenburg meer dan de moeite waard is!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen