Politie dringend op zoek naar getuigen van overval Balladestraat

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
3 augustus 2022

Afgelopen nacht kreeg de politie omstreeks 2.25 uur een melding van een overval in de Balladestraat. De politie laat weten dringend op zoek te zijn naar getuigen.

De politie kreeg een melding van een overval in een appartement aan de Balladestraat in Neerbosch-Oost, waarna meerdere eenheden een zwaar kogelwerend vest aantrokken en naar het opgegeven adres en de wijk reden. Een deel van de agenten zocht in de omgeving naar verdachten, andere agenten gingen naar het appartement. Er werden geen verdachten aangetroffen.



De agenten droegen kogelwerende vesten, maar de politie kon niet vertellen of er een wapen gebruikt was bij de overval. Het is ook niet bekendgemaakt of er iets buitgemaakt is. ''Het is onduidelijk wat daar precies is gebeurd en daarom zijn we dringend op zoek naar getuigen. Iedereen die iets heeft gehoord of gezien rondom genoemde tijdstip wordt verzocht contact met ons op te nemen'', laat de politie in een reactie weten.



Getuigen of mensen die meer weten over wat er zich heeft afgespeeld in het appartement of iets opvallends gezien hebben rond 2.00 tot 3.00 uur afgelopen nacht, kunnen telefonisch contact opnemen met de politie via 0900-8844. Videobeelden insturen kan via het meldformulier. Anoniem informatie doorgeven kan telefonisch via 0800-7000 of het meldformulier van Meld Misdaad Anoniem.


Dit bericht delen:

Advertenties