Seniorencafé Burgerlust danst door in de zomer!

Van onze redactie
2 augustus 2022

Ook in augustus zijn dans- en muziekliefhebbers weer van harte welkom in Seniorencafé Burgerlust in OBG. Elke tweede en vierde dinsdagavond gaan in het Grand Café de tafels en stoelen aan de kant en is de vloer voor de dansers. Het seniorencafé is ook een fijne ontmoetingsplek, waar nieuwkomers en alleen gaanden meer dan welkom zijn.
Er is livemuziek. Dinsdag 9 augustus is Cor Kersten uw muzikaal entertainer, op 23 augustus is dat Compact Live Music. Toegang is gratis.

Burgerlustvrijwilligers zorgen beurtelings voor bar, bediening, (gratis) hapjes en doen hun best om het de gasten naar hun zin te maken. Gemiddeld zo’n zeventig tot tachtig mensen komen er per avond; trouwe bezoekers, soms al vele jaren lang, maar sinds dit voorjaar weten ook veel nieuwelingen het danscafé te vinden.
Jij ook misschien? Trek je dansschoenen aan, breng een goed humeur mee en je hebt een geweldige avond, dus wat houdt je tegen?

Gezond oud worden
OBG is er voor iedereen die actief en gezond wil leven en ouder worden. Daarom stelt OBG het gezellige Grand Café graag open voor deze dansavonden. Niet alleen voor eigen bezoekers, maar ook voor gasten van buiten. Ervaar het zelf en loop eens binnen voor een kopje koffie of een broodje. Van harte welkom!

Seniorencafé Burgerlust, elke 2e en 4e dinsdagavond tussen 19.30 en 22.30 uur, OBG, Prof. Cornelissenstraat 2, 6524 PJ Nijmegen. Zaal open vanaf 19.00 uur.
Volgende dansavonden: 9 en 23 augustus, 13 en 27 september.


Dit bericht delen:

Advertenties