Bij Moenen Woninginrichting vindt u dé inrichting van uw huis!

Van onze redactie
27 juli 2022

Al meer dan 40 jaar is Moenen Woninginrichting een vertrouwenswaardig adres in Nijmegen! Het gerenommeerde bedrijf is gevestigd in het hartje van het centrum van Nijmegen aan de Moenenstraat 2-4-6 met een jarenlange ervaring als het gaat om vakmanschap, advies, kwaliteit en service op het gebied van Woninginrichting.

Naast een ruime keuze aan PVC vloeren kunt u er uitstekend terecht voor vloerbedekking, gordijnen, raambekleding, horren en tevens voor oosterse tapijten en vloerkleden. “Een nieuwe trend op gebied van vloerkleden is het gebruik maken van organische en bijzondere vormen met je favoriete kwaliteit, kleur, afmeting en afwerking. Je legt de vloerkleden als eye-catcher in je woonruimte”, laat het Moenen team enthousiast weten.

“Tevens willen we op dit moment het gemakkelijke Klick PVC (ook leverbaar als visgraatmotief) onder de aandacht brengen. Een groot voordeel is dat, in de meeste gevallen de ondergrond NIET geëgaliseerd hoeft te worden! Hierdoor heb je de voordelen van een PVC vloer en het gemak van het leggen!

Dus bent u op zoek naar een duurzame, stille en onderhoudsvriendelijke vloer met een natuurlijke uitstraling, dan is een PVC vloer zeker de oplossing voor u!” Kortom, gemakkelijk op 1 plek zoeken naar een nieuwe inrichting van uw huis doet u aan de Moenenstraat 2-4-6 in Nijmegen tel. 024 322 6570 Meer info op www.moenenwoninginrichting.nl. E-mail: 
welkom@moenenwoninginrichting.nl


Dit bericht delen:

Advertenties