19-jarige Wijchenaar gewond na steekincident in kroeg Molenstraat: politie doet onderzoek

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
19 juli 2022

Vannacht vond even na drie uur een steekincident plaats in een kroeg in de Molenstraat. Een 19-jarige Wijchenaar raakte gewond. De politie hield een 18-jarige verdachte aan en doet verder onderzoek.

Het slachtoffer meldde zich met verwondingen bij de politiepost aan het einde van de straat. De politie behandelde de man totdat een ambulance aangekomen was. Een tweede man leek ook gestoken te zijn, maar dat bleek niet het geval. Toch zijn beide mannen per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De politie stond direct bij de ingang van de kroeg. De Vlaamsegas werd afgezet.

In de kroeg werd een verdachte aangehouden. Hij is via de achterdeur naar een politiebus gebracht. Hij zal op het politiebureau verhoord worden. De kelder van de kroeg, waar het steekincident plaatsgevonden zou hebben, is aangemerkt als 'plaats delict'. De politie verricht hier sporenonderzoek.

Het is de tweede keer in drie dagen dat een steekincident plaatsvindt. Eergisteren, tijdens de eerste dag van de Vierdaagsefeesten, werd een 53-jarige man op de Parkweg neergestoken. Vooralsnog lijken de zaken los van elkaar te staan. De politie doet verder onderzoek naar het steekincident en kan op dit moment geen verdere informatie delen.


Dit bericht delen:

Advertenties