Politie zoekt getuigen van steekincident aan Parkweg

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
18 juli 2022

Zaterdagavond werd tijdens de eerste avond van de Vierdaagsefeesten een 53-jarige man neergestoken aan de Parkweg. De politie zoekt getuigen van het steekincident.

Enkele tientallen mensen waren getuige. Meerdere van hen belden de hulpdiensten. Meerdere eenheden van de politie, twee ambulances en een Mobiel Medisch Team werden opgeroepen. De politie was snel ter plaatse en kon direct twee personen, een 36-jarige Nijmegenaar en een 51-jarige man uit Kerkrade, aanhouden. Ook werd een mes, dat enkele meters verderop op straat lag, in beslag genomen voor onderzoek. Het slachtoffer is gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie noteerde direct van meerdere getuigen de verklaringen. De twee verdachten zijn op het politiebureau verhoord. Desondanks is de politie op zoek naar meer getuigen van het incident om vast te kunnen stellen of de verdachten daadwerkelijk betrokken waren, wie er gestoken zou hebben en of er meer verdachten kunnen zijn. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben, worden verzocht contact op te nemen. Dat kan telefonisch via 0900-8844 of het meldformulier van de politie. Vermeld hierbij BVH 2022323903.


Dit bericht delen:

Advertenties