DJ’s, hiphop en graffiti tijdens “Kleur In De Stad” op Vierdaagsefeesten voor jongeren, maandag 18 juli

4Daagse
Van onze redactie
12 juli 2022

Tijdens de Vierdaagsefeesten organiseren studenten van ROC Nijmegen op maandag 18 juli een evenement speciaal voor jongeren van 13 -17 jaar in het Kronenburgerpark. Tijdens het evenement, genaamd Kleur In De Stad, komen bekende Dj’s draaien, kun je graffiti- en dansworkshops volgen en je eigen mocktail laten maken.

Voor de doelgroep, jongeren van 13-17 jaar, wordt al het een en ander georganiseerd bij onder andere Matrixx at the Park en Valkhof Festival, maar dit aanbod kon nog breder. Daarom heeft ACBN evenementenbureau, de projectorganisatie van de Vierdaagsefeesten, studenten van ROC Nijmegen opdracht gegeven een programma voor deze doelgroep te bedenken en uit te voeren.

De evenementenstudenten hebben onderzoek op middelbare scholen en sportverenigingen gedaan om te achterhalen wat deze jongeren leuk vinden. Via een pitch hebben ze vervolgens verschillende ideeën gepresenteerd aan ACBN en culturele broedplaats Hubert. Hieruit is een leuk en gevarieerd programma samengesteld.

De studenten hebben de organisatie verder op zich genomen als onderdeel van hun lesprogramma. Ook hebben ze een passende naam voor het evenement bedacht: Kleur In De Stad. De organisatie van dit evenement draagt bij aan de doelstellingen van ROC Nijmegen om studenten flexibel en uitdagend onderwijs te bieden en samen te werken met lokale opdrachtgevers.

Programma Kleur in de Stad

Tijdens het evenement komen DJ Vinny & MC D-opps en DJ Aspire draaien. Dancecrew True Dedication van MaxStudios en Hiphop platform The Mansion hebben een dansprogramma samengesteld. Zij organiseren onder andere jamsessies en hiphop- & freestyledemonstraties. Waalhalla geeft graffiti-workshops, waarbij samen met de jongeren een grote graffitimuur wordt gemaakt. Er is een photobooth en je kunt je eigen mocktail laten maken.

Meer informatie
Het evenement is op maandagmiddag 18 juli van 13.00 tot 17.00 uur in het Kronenburgerpark. De doelgroep zijn jongeren van 13 tot 17 jaar, maar natuurlijk is iedereen welkom. Kijk voor het programma en de timetable op de Instagrampagina @KleurInDeStad. Meer informatie staat ook op www.vierdaagsefeesten.nl en in de Vierdaagsefeesten-app.


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties