Reizend kinderspeelparadijs naar Wijchen

Van onze redactie
10 juli 2022

Van 13 tot en met 24 juli verschijnt een reizend kinderspeelparadijs met maar liefst 15 springkussens en stormbanen, gezellige zitgelegenheden en 2 grote tenten aan de Pauwstraat in Wijchen. Kinderen van alle leeftijden kunnen naar hartenlust spelen – zowel in de grote tenten als lekker in de buitenlucht. Volop plezier dus, ongeacht de weersomstandigheden!

Spelen en springen voor alle leeftijden bij KidsPlayLand

Nieuw evenement
Het reizende KidsPlayLand is fonkelnieuw. Wijchen is de allereerste speelplaats van de grote Nederlandse tournee die tot oktober duurt, en mede daarom is het evenement extra bijzonder. Enkele weken geleden zijn 15 nieuwe springkussens gearriveerd, die volop speelplezier garanderen. Niet alleen voor de kinderen overigens, ook ouders kunnen het tegen elkaar opnemen in een van de 40 meter lange stormbanen!

Diversiteit
Voor elke leeftijdsgroep is er een keus aan springkussens in verschillende soorten en maten. De allerkleinsten kunnen zich onder toezicht van de ouders uitleven in kastelen en opblaasbare ballenbakken. Voor de oudere leeftijden zijn grotere springkussens, glijbanen, hindernissen en stormbanen met en zonder water. De springkussens zijn voorzien van verschillende thema’s, zoals Jungle, Beach, Minions, Seaworld en zelfs Spiderman!

Natuurlijk staat veiligheid hoog in het vaandel. Daarom staan er duidelijke regels aangegeven bij de ingang en op elk kussen, is het gehele terrein met hekken afgesloten en zijn ouders te allen tijde verantwoordelijk om een oogje in het zeil te houden. Letterlijk en figuurlijk, want op de grote hindernisbaan mogen ook volwassenen een wedstrijdje wagen! Om het familiaire karakter te behouden kan het zijn dat grote groepen jeugd van oudere leeftijden – die KidsPlayLand niet in familieverband bezoeken – bij de ingang worden geweigerd.

Food & fun
Van springen wordt je moe, en krijg je honger! Ook voor de inwendige mens is gezorgd met een ruim aanbod aan betaalbare snacks, versnaperingen en dranken. Deze kunnen op het overdekte terras worden genuttigd, met uitzicht op de metershoge springkussens.

Openingstijden
KidsPlayLand is geopend van woensdag t/m vrijdag van 13:00 tot 18:00 uur en in het weekend van 12:00 tot 19:00 uur. Entreeprijzen voor kinderen: € 9,50 – volwassenen al vanaf € 5,00. Na entree ontvangt ieder kind een stempel en kan de hele middag naar hartenlust gespeeld worden!

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa op het evenemententerrein aan de Pauwstraat, of via de website kidsplayland.nl. Hier zijn ook de huisregels te vinden, ter voorbereiding aan je bezoek!


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen