Inschrijving KION Kinderloop geopend

Van onze redactie
7 juli 2022

De inschrijving voor de KION Kinderloop op zondag 11 september is nu geopend. Op deze dag lopen kinderen van de basisschool een wedstrijd in Park Brakkenstein tijdens het nieuwe evenement van de Stichting Zevenheuvelenloop; de Zevenheuvelenhike. Een dag eerder vindt voor trailrunners de eerste editie van de Zevenheuvelentrail plaats. Alle kinderen van de basisschool mogen meedoen aan de KION Kinderloop

Carrousel in Park Brakkenstein

Het parcours van de KION Kinderloop is voor kinderen uit groep 1 tot en met 4 400 meter lang. Voor de oudere groepen is de ronde 800 meter. Alle kinderen lopen door de carrousel. Deze spiraal is de grote blikvanger van het parcours en ouders kunnen hier hun kind goed volgen vanaf de zijlijn. Voorafgaand doen de kinderen per groep een gezamenlijke warming-up op muziek en aan de finish krijgen alle kinderen een medaille.

Goed doel: Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis

Aan de KION Kinderloop is dit jaar ook een goed doel verbonden: kinderen steunen met hun deelname het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. Bij inschrijving is een donatie-mogelijkheid en kinderen kunnen zelf een sponsoractie houden voor het goede doel. Met het opgehaalde bedrag worden essentiële aanvullende zaken mogelijk, zodat de patiëntjes zich prettiger voelen of ze even afleiden zodat ze zich minder ziek voelen.

Inschrijven

Inschrijven voor de KION Kinderloop kan via https://www.zevenheuvelentrail.nl/kion-kinderloop. Inschrijven voor de Zevenheuvelentrail (zaterdag 10 september) en Zevenheuvelenhike (zondag 11 september) is mogelijk via www.zevenheuvelentrail.nl.


Dit bericht delen:

Advertenties