Opticien op de koffie ook steeds drukker in Nijmegen!

Ondernemers
Van onze redactie
7 juli 2022

We ontvingen een bericht van Bjorn Luijten, zoals u weet de bekende Opticien op de koffie in Wijchen, over het feit dat hij ook steeds vaker in Nijmegen te zien is. Eigenlijk vonden we dat we het beste eens een klant van hem moesten bellen om het verhaal te checken. 

We kregen een openhartige Veronica Raafs aan de telefoon. De 43-jarige Nijmeegse vertelde dat ze op zoek was naar nieuwe bril. “Maar door een spierziekte ben ik niet zo mobiel. Zo kwam ik, na wat zoeken, op de website terecht van opticienopdekoffie.nl.

Na eerst een mailtje hebben we een afspraak gemaakt en ik was aangenaam verrast! Hij is heel vriendelijk, toegankelijk en gespecialiseerd. Bjorn had ook professionele spullen bij zich. Wel 200 monturen! We hebben er genoeg gepast en na een week had ik de bril al in huis. Dat vond ik superfijn en snel! Qua kosten had mijn aankoop een goede prijs-kwaliteitsverhouding en hij is zeker een aanrader!”

Nou dat was dan een prima bericht over de Opticien op de koffie Bjorn Luijten. Laat u zich ook eens overtuigen van het gemak van een gediplomeerde opticien aan huis. Voor het eerste vrijblijvende bezoek rekent Bjorn geen kosten. Voor meer info kijkt u op www.opticienopdekoffie.nl of bel naar 06-51212386


Dit bericht delen:

Lees ook
Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen