Zelfregiecentrum Nijmegen legt de rode loper uit

Van onze redactie
4 juli 2022

Op woensdag 7 en donderdag 8 september (tussen 15.00 en 20.00 uur) legt het Zelfregiecentrum de rode loper uit om jou als VIP te mogen ontvangen. Dat gebeurt met een hapje en drankje. maar vooral met warme aandacht voor jouw vraag of behoefte aan informatie. Het Zelfregiecentrum: "Hierbij gaan we uit van jouw talenten, zonder dat wat moeilijk voor je is uit het oog te verliezen."

Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, training en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst.

"Je kunt 1 op 1 in gesprek met een medewerker. Deze kan vertellen over de waaier aan mogelijkheden op het gebied van ontmoeting, training en coaching. We kunnen ter plekke ook samen op zoek naar jouw zelfregievraag. Of misschien gaat je interesse uit naar belangenbehartiging. Of wil je specifiek meer weten over vrijwilligerswerk bij ons.
Jouw wens om informatie te ontvangen staat centraal. Als je graag iemand mee wil nemen naar het gesprek, zoals een begeleider: ook deze is van harte welkom! Heb je een voorkeur voor videobellen, dat kan ook.  We draaien deze dag de korte film ‘Verbeelding van het goede leven’.

Ook voor professionals die meer over ons willen weten ligt de rode loper uit. 

Neem z.s.m. contact met ons op voor een afspraak op 7 of 8 september, ergens tussen 15.00 en 20.00 uur. Mail naar secretariaat@zrcn.nl of bel met (024) 75 111 20 en vraag naar Birgit van der Putten."


Dit bericht delen:

Advertenties