We gaan er een fantastische 4Daagse 2022 van maken!

Van onze redactie
3 juli 2022

De grootste online media van Nijmegen en Wijchen laten weten dit jaar niet alleen verslag te doen van de 4Daagse wandeltocht maar ook van 16 tot en met 22 juli prachtige fotoseries te gaan maken van de gezelligheid in Nijmegen met de beste landelijke artiesten!

De ondernemende vrienden Antoine Poort en John Vrolijks zijn enthousiast: “7 dagen lang gaan we elke dag nieuws met foto’s maken én ook nog eens genieten van een week feest in Nijmegen; dát is wat we gaan doen! We beginnen donderdag 7 juli eigenlijk al met de 4Daagse Persconferentie en pas als de laatste loper op vrijdag 22 juli vanaf de Via Gladiola op de Wedren over de finish is, dan sluiten we af. We hebben er met ons team van journalisten en fotografen ontzetten veel zin in!”

Nieuws uit Nijmegen & Wijchensnieuws worden gevolgd door 30.000 dagelijkse websitebezoekers, maar liefst 50.117 Facebookvolgers, 12.750 Instagramvolgers en 9.324  personen die de dagelijkse nieuwsmedia via Twitter volgen.

“We hebben ook voor winkeliers een leuke actie bedacht. Als ze 10 keer met hun actie opvallend “in” de fotoseries willen, dan kan dat voor €195 exclusief BTW. Er zijn nu 7 deelnemende bedrijven en we hebben nog een paar plekken vrij. U kunt zich voorstellen dat 4Daagse een MEGA OPVALMOMENT is!”

Aanmelden hiervoor kan via john@nieuwsuitnijmegen.nl of john@wijchensnieuws.nl of even bellen met 0621424309.


Dit bericht delen:

Advertenties
Bol AlgemeenBol Algemeen