Nijmegen helpen besparen en zelf mooi verdienen?

Van onze redactie
30 juni 2022

De kosten voor boodschappen, maar vooral ook van energie, met name aardgas, stijgen fors. Daardoor komen steeds meer mensen in geldproblemen. Vooral als hun woning niet goed geïsoleerd is. In Dukenburg staan veel huizen, huurhuizen én koophuizen, die beter geïsoleerd zouden kunnen worden. Gemeente Nijmegen wil het komende jaar duizenden inwoners helpen minder energie te verbruiken, zoals gas. Dat doen ze samen met Perry Ubeda én een team van EnergieFixers. Wil je energiefixer worden? Lees dan verder en ga als eerste aan de slag in stadsdeel Dukenburg, bij huizen in de wijken Meijhorst, Zwanenveld of Aldenhof.

Powered by Perry

Meervoudig wereldkampioen Perry Ubeda is een man van het volk, geboren en getogen Nijmegenaar. Hij weet, vanuit zijn jeugd, wat armoede was. Hoe het is om te wonen in een slecht geïsoleerd huis. Daarom is Perry extra gemotiveerd om mee te helpen om mensen te vinden die wat willen doen aan die slecht geïsoleerde huizen. Perry helpt mee om EnergieFixers te vinden die huizen in Dukenburg gaan verbeteren.

Wat doet een Energiefixer?

EnergieFixers helpen Nijmegenaren met een slecht geïsoleerd huis kosteloos met energiebesparende maatregelen. Bijvoorbeeld door met tochtstrips of andere kleine aanpassingen ervoor te zorgen dat de warmte beter binnen blijft, of dat de verwarming beter gaat werken. Zo verbruik je minder energie en woon je comfortabeler. Gratis en voor niks. Win-win!

Begeleiding, goed gereedschap en een mooi salaris

Wil je ook EnergieFixer worden? Je wordt goed ingewerkt, krijgt goed gereedschap én een mooi salaris. Niet iedereen heeft een technische achtergrond of ervaring, bijvoorbeeld in de bouw of als klusser. Daarom zorgt de Gemeente Nijmegen ervoor dat je een korte opleiding krijgt waarna je goed aan de slag kunt. Sluit je aan bij de EnergieFixers en Perry op nijmegen.nl/energiefixer

Wil je jouw huis ook gratis gefixt hebben?

Wie in de wijken Meijhorst, Zwanenveld of Aldenhof woont boft, want die kan nu al zijn of haar matig geïsoleerde huis aanmelden voor een bezoek van de EnergieFixers. Ga naar nijmegen.nl/energiefixer en meld je aan.


Dit bericht delen:

Advertenties