Automobilist rijdt door na aanrijding op Weurtseweg

Tekst en foto's: Lars Schwachöfer
30 juni 2022

Vanmiddag vond omstreeks 17.00 uur een aanrijding tussen een auto en een fietser plaats. De fietser raakte zwaargewond. De automobilist is doorgereden.

De automobilist botste tegen de fietser ter hoogte van de Waterstraat. De fietser kwam ten val en raakte zwaargewond, onder andere in zijn gezicht. Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter om het Mobiel Medisch Team af te zetten, kwamen ter plaatse..

De politie sloot de weg direct af. Verkeer wordt omgeleid. De politie is een zoekactie gestart naar de auto. Een agent laat weten dat het kenteken bekend is. De Verkeersongevallen Analyse van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Hiertoe blijft de weg nog langere tijd dicht.

Update: De politie heeft de zwaarbeschadigde auto geparkeerd teruggevonden bij een bedrijf aan de Mercuriusstraat. De auto was zo neergezet, dat de schade niet direct zichtbaar was vanaf de weg. De politie heeft de auto in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook wordt onderzocht of de eigenaar van de auto iets te maken heeft met het ongeval.


Dit bericht delen:

Advertenties